Hummel sneakers til dame , herre og børn - Hummel sneakers på tilbud og udsalg

Hummel sneakers

Lad dig inspirere i det store udvalg af kvalitets sneakers fra Hummel - her er der sneakers til enhver smag og til fornuftige priser. find også hummel udsalg sneaakers online hvor du kan finde billige hummel sneakers til børn , kvinder og mænd, se de nyeste modeller på hummel sneakers online.


Hummel sneakers børn udsalg

Er du på udkig efter hummel sneakers og sko til børn udsalg eller tilbud så kan du finde yderligere information og billige priser her på siden på hummel sneakers til børn , eller masser af inspiration til det helt rigtige valg af hummel sneakers børn - lille som stor. Find hummel stadil sneakers til drenge og piger online.

Hummel sneakers herre udsalg

Leder du efter sneakers til herre , så har hummel herre kollektion et meget stort og bredt udvalg af sneakers til mænd. Der vil med stor sikkerhed være noget i hummel sneakers til mænd  , som kan passe lige præcis til dig , om det er praktiske hummel sneakers til hverdagsbrug eller de moderigtige, fashionable sneakers til festlige lejlighed . Du kan se udvalget af hummel sneakers herre udsalg her.  Sneakers til drenge dækker over alt fra fra seje hummel sneakers til teenager i rigtige drenge farver, for eksempel blå og grøn, eller mere trendy farver som røde, gule eller lilla hummel stadil sneakers

Hummel sneakers  dame udsalg

Nye dame sneakers ? så er hummel sko og sneakers kvinder et godt valg uanset om du er til elegante klassiske sneakers til damer, eller hummel dame sneakers med mange lækre detaljer i fede materialer. Se også det store udvalg af praktiske hummel sneakers dame til hverdagsbrug - se aktuelle modeller og hummel sneakers dame udsalg online.

Sneakers udsalg

Stort udvalg af sko , sneakers og basketstøvler på udsalg og tilbud fra mange kendte mærker som hummel stadil  , nike , adidas , ecco m.fl.

Hummel Stadil - Hummel stadil high og Hummel stadil low
 

Her finder du Hummel Stadil sneakers og canvas støvler og sko - stort udvalg til børn , junior og voksne
Hummel blev grundlagt i Hamburg i 1919, men hed dog dengang Messmer. Dette firma var hurtigt ude med brugen af gummisåler, og blev derfor meget populære. Den første Hummel kollektion blev lanceret i 1923 med fokus på det aktive menneske. I 1980 blev firmaet solgt til nogle danske ejere. Og efter mange års nedtur blev det solgt til Christian og Thor Stadil, og blev omdøbt til det vi i dag kender som Hummel. På få fik Thor og Christian vendt udviklingen bl.a. ved at opdele firmaet i to afdelinger; mode og sport.Hummel er let genkendelig med de karakteristiske ”vinkler” på deres tøj og sko. Dette kendetegn er blevet et modeikon og tegn på god kvalitet. Dette er modellen Stadil også. Stadil-modellen er en sneakers, men der findes ikke nogen endelig model. De får høje, lave. Til kvinder, mænd, børn. Med mønstre, plan-farvet, med mange farver eller lidt farve. Med velcro, snørebånd… Det er altså ingen grænser for hvordan den kan se ud. Stadil-modellen er ikke kun en meget moderigtig sko, men også en praktisk sko. Det er en model, der sidder stabilt og fast på foden. Gummisålen gør at det er slidstærke og bekvemme at gå i.